Εκδήλωση για τις Πολύτεκνες μητέρες στα "Αικατερίνεια 2024"

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας της Αγίας Αικατερίνης προγραμματίζει στα  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2024, να τιμήσει τις πολύτεκνες μητέρες που κατοικούν στη περιοχή μας για την πολύτιμη προσφορά τους στην οικογένεια και τη χώρα.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης, δίνει επίσημο χαρακτήρα στην εκδήλωση αυτή, να τιμήσει δηλαδή τις Πολύτεκνες Μητέρες της Συνοικίας μας.

Είναι Εκείνες που φέρνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα στο δημογραφικό, που είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα. Τρομάζουμε όταν σκεπτόμαστε τι θα γίνει ύστερα από 30-50 χρόνια, με αυτό που όλοι πλέον εντοπίζουμε: ότι δηλαδή οι ελληνικές οικογένειες περιορίζονται στο ένα ή στο δεύτερο παιδί με το ζόρι. Δεν ξέρουμε ποιος ευθύνεται. Πρέπει όμως  να το δούμε σοβαρά.

Χαιρόμαστε πολύ, γιατί θα σφίξουμε το χέρι των γυναικών που δεν σκέφθηκαν ποτέ "τι θα κάνουμε με τόσα παιδιά".

Ελπίζουμε, ότι η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα για μίμηση και το έναυσμα για την ανατροπή.

Καλούμε λοιπόν όλες τις πολύτεκνες μητέρες που έχουν περισσότερα από 4 παιδιά, και επιθυμούν να τιμηθούν, να προσκομίσουν μέχρι 30/4/2024 στα γραφεία του Συλλόγου μας (απέναντι από την εκκλησία μας), και μέσα σε φάκελο, τα παρακάτω δικαιολογητικά.

1)Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986  που θα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας, το ονοματεπώνυμο της πολύτεκνης μητέρας, τηλέφωνα επικοινωνίας και ένα emailαν διαθέτουν.

2)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Στην περίπτωση που απουσιάζομε από τα γραφεία μας, τοποθετήστε τον φάκελο με τα παραπάνω δικαιολογητικά στο γραμματοκιβώτιο που βρίσκεται απέξω.

Μπορείτε να στείλετε και ηλεκτρονικά τα παραπάνω δικαιολογητικά στη διεύθυνση minasmavr@windowslive.com    
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974579794.


Comments